Werken bij HAL

HAL Allergy biedt een omgeving voor persoonlijke ontwikkeling

Wat wij bieden

Wij bieden onze medewerkers concurrerende werkomstandigheden op basis van talent, ervaring en prestatie. Daar komen nog een concurrerend salaris en een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Persoonlijke ontwikkeling

We willen een bedrijfscultuur die onze specialisten inspireert om onze strategische doelen te bereiken. HAL Allergy biedt zijn medewerkers een breed spectrum aan mogelijkheden om hun individuele carrières vorm te geven. Aangezien ons bedrijf de gehele keten omvat, van research and development en productie tot het in de markt zetten van onze producten door onze eigen verkoopafdeling, is er voor alle HAL-werknemers ruimte om zich te ontwikkelen.

Procesoptimalisatie: Suzanne Seegers-Twomey

“Ik ben aangenomen bij HAL Allergy als process excellence specialist. Met behulp van de Lean Six Sigma-aanpak (LSS) werk ik met verschillende afdelingen om de manier te veranderen waarop ze opereren. Simpel gesteld probeert Lean om verspilling tegen te gaan, terwijl Six Sigma zich richt op kwaliteit en fouten. Aangezien verspilling en kwaliteit vaak met elkaar verbonden zijn, is het verstandig om beide aanpakken tegelijkertijd te gebruiken. De LSS-aanpak is gebaseerd op respect voor mensen. De aanpak is klantgericht - we moeten luisteren naar wat de klant van ons bedrijf nodig heeft en vervolgens ervoor zorgen dat we dat ook leveren. We hebben ook de mensen die de processen verzorgen - zij moeten meedoen aan de verbetering om die te laten slagen.

In de tijd dat ik op een afdeling zit, probeer ik een LSS-manier van denken te laten ontstaan en de gereedschappen (tools) en technieken te demonsteren zodat een afdeling zichzelf constant kan blijven verbeteren. Ik ben altijd beschikbaar om mensen te helpen bij het gebruik van de LSS-tools als ze interesse hebben om te leren. HAL Allergy is net begonnen met LSS. Er liggen veel spannende uitdagingen op de weg naar de toekomst en ik kijk uit naar de reis.”

Samen met HAL Allergy werken aan een proefschrift: Hans Warmenhoven

"Momenteel ben ik deelnemer aan een project waarvan het doel is om nieuwe manieren te vinden om medicijnen bij mensen te krijgen. Het project is in verschillende stadia verdeeld die samen met een hele groep wetenschappers doorlopen worden, waarvan er overigens nog twee aan hun doctoraat werken. Het gehele project zal minstens vier jaar duren. Ik ben erg blij dat HAL Allergy constant bezig is met nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen en mij deze kans geeft."

 

Go HeALthy

We vinden de gezondheid en het welbevinden van onze medewerkers belangrijk. Daarom hebben wij het ‘Go HeALthy’-programma opgezet. Dit programma omvat een wekelijkse sporttraining voor het personeel bij ons hoofdkwartier in Leiden, het organiseren van het Leiden Bio Science Park-voetbaltoernooi en het deelnemen aan plaatselijke sportevenementen.